Uw afspraak - TopNijmegen.nl
15851
page-template-default,page,page-id-15851,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Uw afspraak bij top Hair & Care

Bruidskapsel nijmegen top

Voorwaarden afspraak (Covid-19 update)

Beste klanten, mocht het weer gelukt zijn een afspraak in te plannen? Dan ziet u mij op de door ons afgesproken tijd/dag. Ik heb er ontzettend veel zin in want ik heb u ontzettend gemist!!!

 

Wel zijn er heel wat nieuwe regels waar we ons beiden aan zullen moeten houden

 

De belangrijkste regel is toch wel: Bent u of 1 van uw gezinsleden ziek: Bel af!!!!  Dit is echt heel belangrijk. (Hetzelfde kunt u uiteraard van mij verwachten)

 

Ook zal ik gaan werken met mondkapjes voor zowel u als mijzelf, dit is wettelijk verplicht.

Werken in een goed geventileerde ruimte heeft de voorkeur, ook is het fijn als uw haar gewassen is vlak voordat ik kom knippen. (bij kleuringen liever 1 dag van te voren) Uiteraard blijft ook de 1,5 m afstandsregel van kracht voor de personen binnen het gezin die niet geknipt worden.

 

Ik zal zorgen dat ik elk adres weer gebruik kan maken van schone kapmantels,handdoeken, werkmateriaal, mondkapjes, handschoenen enz.

 

Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen in deze tijden van de covid-19 pandemie. Want ook al zijn de maatregelen nu versoepeld het virus is helaas nog niet de wereld uit. En tot die tijd zal ik er alles aan doen om de evt. risico’s voor zowel u als mezelf te beperken.

 

Take care! Blijf gezond en hopelijk tot snel!