Een kapper aan huis en de mogelijkheden en voordelen | Topnijmegen.nl
15566
page-template-default,page,page-id-15566,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Over Top Hair & Care

over top nijmegen thuiskappers

Over ons

Top Hair & Care is een professionele kapper aan huis. Ik werk uitsluitend met professionele kappersmerken. Door het gebruik van hoogwaardige producten zal uw haarkwaliteit optimaal blijven. Voornamelijk word er gewerkt met het Top merk: Artistique, maar er word ook gebruik gemaakt van enkele producten van Goldwell en Alfaparf.

 

U kunt terecht bij TOP Hair&Care voor uw knip/snij/texture behandeling, maar ook voor verschillende kleurbehandelingen, permanent behandelingen, keratine behandelingen, opsteek & bruidskapsels, vlechten en nog veel meer. Ook ontbreekt het niet aan goed advies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe u uw haar het beste kunt verzorgen tussen de behandelingen door.

 

Het werkgebied van de Top Hair & Care thuiskapster is Nijmegen en de directe omgeving. Wilt u een afspraak maken of meer weten? Stuur dan een berichtje of bel gewoon even op. Mijn contactgegevens zijn weergegeven onder aan de website of op onze contact pagina.

Voordelen kapper aan huis

  • Dezelfde mogelijkheden en service als in een luxe kapsalon.
  • Tijdbesparend omdat de kapster/styliste naar u toe komt.
  • Altijd dezelfde ervaren thuiskapper die uw haar en wensen goed kent.
  • Vele reguliere, maar ook luxe behandelingen mogelijk.
  • Geen parkeerkosten. (mits er bij u thuis parkeerkosten zijn)
  • U hoeft zelf niets in huis te hebben.
  • Duidelijke prijzen (zie prijslijst)

Andere specialisten

Als kapper aan huis kan ik veel met haar en styling, maar er zijn ook andere specialismen die regelmatig betrokken zijn bij mijn werk. Onderstaande bedrijven zijn specifiek gekozen om hun kwaliteit en professionaliteit. TOP Hair & Care werkt samen met deze specialisten om extra diensten te kunnen aanbieden en zo een totaalpakket te vormen.

Schoonheidspraktijk Barabara Kregting

Bibi Bruidsmake-up Nijmegen