Kleuringen en mogelijkheden haarverf aan huis | Topnijmegen.nl
15606
page-template-default,page,page-id-15606,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Stralend haar met Artistique

haarverf top nijmegen artistique

Wij gebruiken kleuringen van het merk Artistique. Een professioneel haarkleuringssysteem op crèmebasis. Met behulp van de modernste technologie en de nieuwste wetenschappelijke bevindingen heeft Artistique een kleurgeneratie in het leven geroepen, die niets meer te wensen over laat. Het Color System van Artistique biedt u levensechte sprankelende kleuren.

 

De artistique haarkleuringen bestaan uit de volgende series:

Experience

artistique experience nijmegen

Artistique Experience is een permanente haarkleuring op crèmebasis van hoge kwaliteit. De Experience lijn staat voor perfectie en is te beschrijven met een buitengewone kleurstabiliteit, uitzonderlijke glans en houdbaarheid. Deze kleuring is sprankelend en bovenal dekkend.

Beach Blonde

Beach blonde is een schitterende lijn van Artistique die ontwikkeld is om op ammonia vrije basis geweldige blond tinten te creëren.

Ook bestaat deze lijn uit verschillende kleurdonderhoudende schampo’s en conditioners om de gekozen tint zelf thuis bij te houden voor optimaal en langdurig resultaat

Seasons

seasons

Artistique seasons is een milde semi-permanente haarkleuring, die het haar niet oplicht en tevens verzorgt. Of u nu kiest om uw eerste zilveren haren te camoufleren of voor een kleurverandering met een sprankelende modetint, Seasons kleurt het haar zonder het te beschadigen. Dit dankzij de ammoniavrije samenstelling.

Freak direct Colors

freak colors top nijmegen

Dit zijn intensieve, langer houdbare fashion colors. Denk daarbij aan extreme kleuren zoals; Fire Red, Ocean Blue, Deep purple, Candy Pink of bijvoorbeeld Froggy Green. Ook zijn deze kleuren te mengen tot prachtige pastel tinten. Deze kleuren zijn direct te gebruiken en hoeven niet vermengd te worden met waterstofperoxide. Wel is het belangrijk ze op een zeer lichte basis te zetten voor optimaal kleurresultaat, vaak is het dan ook nodig het haar vooraf te ontkleuren.

Vraag naar de mogelijkheden

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Vindt u het lastig te bepalen welke kleuring het best bij u past? Dan adviseer ik u daar natuurlijk graag over. Hierbij kijk ik goed naar uw wensen, uw huidige haarkleur en haarkwaliteit en de daarbij behorende mogelijkheden. Vervolgens geef ik u dan een persoonlijk en passend advies. Onze contactgegevens vindt u op onze contact pagina.