Keratine behandeling Nijmegen door thuiskapper | TOP Hair & Care
15529
post-template-default,single,single-post,postid-15529,single-format-standard,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Keratine behandeling

Keratine behandeling Nijmegen TOP

Keratine behandeling

Alles wat u wilt weten over de Keratine behandeling!

De keratine behandeling bij TOP Hair&Care verandert droog, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en pluisvrij kapsel. Ik  maak echter alleen gebruik van het allerbeste product op dit gebied en dat is Lisse Design Keratin Therapy van het Italiaanse merk Alfaparf. Het speciale van dit product is dat het de keratine combineert met de bijzondere eigenschappen van babassu olie. Dit voor een schitterend en pluisvrij resultaat.

Wat is Keratine?

Allereerst een uitleg over wat keratine is. Keratine is een eiwit dat voorkomt in het menselijk lichaam, bijvoorbeeld in de huid, nagels en haren. In feite is het dus een lichaamseigen stof, waardoor een keratine behandeling in principe geen chemische behandeling is (hoewel er producten op de markt zijn waarin allerlei chemicaliën zijn verwerkt, pas daarvoor op!) Bij een keratine behandeling van het haar wordt de keratine diep in je haar geperst, waardoor het eiwit je haar van binnenuit voedt en herstelt. Je haar wordt weer zijdezacht en valt makkelijk in model.

Voor welk haartype is de behandeling geschikt?

Keratine behandelingen zijn momenteel dé hit in salons wereldwijd, het voordeel van TOP Hair&Care is dat ik gewoon bij u thuis kom om deze behandeling uit te voeren. U hoeft hiervoor niets in huis te hebben, ik neem alles zelf mee. Mocht u van buiten mijn werkgebied komen, dan heeft u ook evt. de mogelijkheid om in mijn “petite salon” aan huis te komen.

Dat de keratine behandeling zo extreem populair is, is niet zo vreemd, want keratine is een lichaamseigen eiwit dat je kunt gebruiken bij bijna elk haartype.

De keratine behandeling is bijzonder effectief voor:

– Haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater
– Geverfd of gepermanent haar
– Haar dat van nature pluizig en weerbarstig is

Waarom Lisse design Keratin Therapy

De Keratine behandeling waarmee ik werk is uitsluitend de Lisse Design-Keratin therapy. Ik heb meerdere keratine behandelingen geprobeerd maar zweer bij deze variant. Deze behandeling voedt uw haar op natuurlijke wijze en voegt geen chemicaliën toe en is formaldehyde vrij.

De intensiteit van de behandeling hangt af van de manier waarop de behandeling zal worden uitgevoerd. Heeft u alleen last van wat pluis waar u graag vanaf wilt? Dan zal de keratine minder vaak in het haar geperst hoeven worden als dat u de wens heeft uw krullen zo glad mogelijk te willen maken. Let wel op dat keratine absoluut iets anders is dan een straightner. Het resultaat zal dan ook verschillen van een straight behandeling.

Voorafgaand aan de behandeling zal ik in gesprek gaan met u over uw wensen en vervolgens een passend advies geven m.b.t. de behandeling ook bespreek ik dan de prijs met u zodat u weet waar u aan toe bent.

Wat is de inhoud van de behandeling?

De behandeling duurt tussen de 1,5 en 3 ,5 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van uw haar.

De stappen bij de keratine behandeling zijn als volgt.

 1. Uw haar wordt gewassen met een deep cleansing shampoo. Deze reinigt diep en bereid het haar voor op de smoothing treatment.
 2. Uw haar wordt gedroogd met de föhn.
 3. Vervolgens wordt de keratine pluk voor pluk aangebracht in uw haar.
 4. Daarna mag deze 20 min inwerken.
 5. Vervolgens wordt het haar geföhnd.
 6. Daarna wordt de keratine pluk voor pluk in het haar geperst met de stijltang.
 7. Als al het haar behandeld is, wordt de overtollige keratine uit het haar gespoeld.
 8. Daarna wordt uw haar verwend met een heerlijk masker.
 9. Daarna droog ik uw haar en style het, zoals u gewend bent.

 

Behouden van het Resultaat

Om een langdurig resultaat te garanderen is het van essentieel belang te wassen met de speciale shampoo en conditioner van Lisse Design- Keratin therapy. Dit omdat er geen parabenen, sulfaten en zouten in deze shampoo zitten, welke anders afbraak zullen doen aan de aangebrachte keratine in uw haar.

Omdat ik uw haar belangrijk vind en u de best mogelijke behandeling wil bieden. Krijgt u bij een keratine behandeling bij TOP Hair&Care 1x de maintenance shampoo en 1x de maintenance conditioner samen met een waarde van 36,90 mee naar huis.

 

Prijzen:

ALFAPARF Lisse Design Keratin Theraphy:

 • Kort haar                    v.a. 149,50
 • Half lang haar           v.a. 185,50
 • Lang haar                   v.a. 225,50
 • Extreem lang haar    v.a. 265,50

ALFAPARF  Lisse Design shampoo en conditioner                                  

 • Alfaparf maintenance shampoo  250ml        17,95
 • Alfaparf maintenance conditioner 250ml     18,95

 

Tips voor het thuis verzorgen voor een blijvend mooi resultaat.

 • Was uw haar de eerste 48 uur liever niet.
 • Vermijd deze eerste 48 uur ook het gebruik van strakke elastiekjes/clips en draag het haar bij voorkeur los.
 • Was uitsluitend met de lisse design maintenance shampoo en conditioner. Mocht u door uw eerste flessen heen zijn, dan kunt u altijd nieuwe bij mij aanschaffen. Ik heb deze producten gewoon op voorraad.

Wat u nog meer moet weten over een keratine behandeling:

 • Het is geen chemische straight behandeling, het kan zijn dat u nog iets slag behoud.
 • Het resultaat is semi permanent, dit kan 2/3 maanden zijn bij sommige mensen zelfs 4/5 maanden, daarna is vaak een herhaal behandeling nodig.
 • De kleur van het haar kan lichter worden door de behandeling.
 • Bij blond haar kan de kleur ook wat warmer worden. Ik gebruik dan ook de koele variant van de keratine behandeling om dit zoveel mogelijk tegen te gaan.
 • Het haar liever niet blootstellen aan zout, b.v. in de zee. Gaat u zwemmen dan graag uw haar omhoog steken. Geen sea-salt spray gebruiken.
 • Tip: gebruik bij zwemmen in de zee een beetje maintenance conditioner als leave-in conditioner in uw haar om het zo extra te beschermen tegen het zoute water.

Ik hoop dat ik u nu meer duidelijkheid heb gegeven over deze geweldige behandeling. Ik ben zelf echt verkocht door de mooie resultaten die deze behandeling het haar geeft. Zelf heb ik hem ook in mijn haar en wil niet meer zonder!

Meer weten over een keratine behandeling?

Bent u benieuwd naar deze behandeling en wilt u graag een keer zelf ervaren wat het voor uw haar kan betekenen? Bel dan gerust voor vrijblijvend advies: 0648590613

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen bij Top Hair&Care

Sandra