Bruidskapsels - TopNijmegen.nl
15825
page-template-default,page,page-id-15825,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Bruidskapsels

Bruidskapsel nijmegen top

Kies voor een persoonlijk bruidskapsel

Als bruid wil je er natuurlijk stralend uitzien op de mooiste dag van je leven. Maar ook weer niet heel anders dan in het dagelijks leven; wel zo prettig als je aanstaande echtgenoot je nog herkent als je naar het altaar schrijdt! Daarom bedenk ik samen met jou een bruidskapsel dat aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Waarbij ik er uiteraard voor zorg dat je natuurlijke schoonheid optimaal naar voren komt. Een bruidskapsel dus dat precies jouw sterke punten benadrukt en aansluit bij de sfeer van de grote dag. Zo ben jij op jouw bruiloft de beste versie van jezelf.

Als je kiest voor een bruidskapsel bij TOP Hair&Care maken we eerst een afspraak voor een proefkapsel, zodat je de ochtend van de bruiloft precies weet wat je kunt verwachten. Zoals je van mij gewend bent, kan zowel het proefkapsel als het bruidskapsel op elke gewenste locatie.

TOP Hair&Care werkt samen met een professionele visagiste die gespecialiseerd is in bruids en feest make-up. Indien u hier interesse in heeft, kunt u contact opnemen om ook hiervoor een afspraak te maken.

Tips:

Voor het beste resultaat voor zowel het proefkapsel als het bruidskapsel zelf, adviseer ik je het haar een dag van te voren te wassen.

Ook is het fijn als je vervolgens een verstevigende mousse aanbrengt op het handdoek droge haar. Zo is het haar optimaal voorbereid op het stylen en/of krullen van het haar.

 

Zelf gebruik ik hiervoor het liefst de Youstyle schuimversteviging van het kappersmerk Artistique. Deze mousse geeft glans, volume en stevigheid.

 

Als je komt voor jouw proefkapsel krijg je van mij deze mousse (150 ml) en een trendspray (150 ml) cadeau.

Deze bruiden gingen u voor: